Verhuurd

Zandweerdsweg 6

Huurkosten €710,-

Stoffering kosten €30.-

 

Leuke tussenwoning met 3 slaapkamers vliering en leuke tuin!

- nieuwe keuken

- nieuwe ketel

- nieuwe badkamer

- grotendeels kunststof kozijnen

- na-geïsoleerd 

- onderhoudsarme  tuin

Deze nette tussenwoning uit de begin jaren 1920 ligt in de wijk 'de Zandweerd'. De voorzieningen zijn op loopafstand en ook het centrum van Deventer is zeer nabij. Binnen no time ben je bij de IJssel, slechts 2 straten verder.

Indeling

Begane grond: via de hal met diepe trapkast kom je in de ruime woonkamer. Deze heeft een fijne lichtinval vanwege de grote raampartij aan de voorzijde. Aan de achterkant ligt de vernieuwde keuken met diverse inbouwapparatuur. Via een tussenhal zijn het moderne toilet en de separate badkamer met douche, wastafel en designradiator te bereiken.

De eerste etage heeft een drietal slaapkamers, waarvan één over de volle breedte van de woning ligt en is voorzien van een dakkapel.

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn de wanden en plafonds glad gestuukt en zijn de vloeren voorzien van een doorlopend laminaat.

Verder is er nog een bergzolder aanwezig die bereikbaar is via een vlizotrap.

De tuin met achterom is voorzien van een aangebouwde stenen berging en is nagenoeg geheel bestraat, waardoor optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte. De tuin is omzoomd met nette schuttingen en via de poortdeur is het achterliggende pleintje bereikbaar.