VERHUURD

Akkerstraat 45 

Eén van de leukste woonstraten rondom het centrum van Deventer is ongetwijfeld de Akkerstraat. De straat ligt vlakbij de binnenstad, op een steenworp afstand van de IJssel en de gezellige winkelstraat de Boxbergerweg met allerhande leuke winkeltjes. 
In deze straat bieden wij u deze leuke tussenwoning te huur aan. Deze woning is de laatste jaren gemoderniseerd en is recentelijk voorzien van een nieuwe cv installatie met vewarming in iedere ruimte.

Via de hal heeft u toegang tot de kelder en de woonkamer. De ruime doorzon woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer. In de uitbouw aan de tuinzijde van de woning bevindt zich de nette keuken met een moderne lichte opstelling voorzien van een gasfornuis grote amerikaanse koelkast. 
Via de keuken komt u in het tussenportaal met de aansluitingen voor de wasapparatuur en met toegang tot het toilet, de badkamer met douche en wastafel en de achtertuin die gelegen is op het noordoosten. 
Middels de vaste trap komt u op de eerste etage. Hier bevinden zich de drie slaapkamers. Zowel op de overloop als op één van de slaapkamers is een vaste kast. De gehele etage is voorzien van een licht laminaat.

De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar.

De achtertuin is geheel bestraat, heeft een gezellig zitje met overkapping en achterin de tuin staat een vrijstaande stenen schuur voor de fietsen. Via de poortdeur is de achterom te bereiken.